Asphalt 6: Adrenaline

Asphalt 6: Adrenaline voor Java

Heerlijke racegame voor Java-mobieltjes

Asphalt 6: Adrenaline is een racegame voor mobieltjes met Java als besturingssysteem (het wat antiekere type telefoon). Met tientallen wagens, racetracks over de hele wereld en meerdere speelmodi biedt het spel veel actie.De succesvolle game... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede graphics
  • Keuze uit veel wagens en parcours
  • Verscheidene gamemodi

TEGEN

  • Moeilijkheidsgraad ligt wat laag

Excellent
9

Asphalt 6: Adrenaline is een racegame voor mobieltjes met Java als besturingssysteem (het wat antiekere type telefoon). Met tientallen wagens, racetracks over de hele wereld en meerdere speelmodi biedt het spel veel actie.

De succesvolle game Asphalt 5 was alleen beschikbaar voor Android en iOS. Met de 6e uitgave breidt ontwikkelaar Gameloft het aanbod uit naar het Java-platform. De graphics zijn een stuk minder geavanceerd dan bij de smartphone-editie, maar voor Java-begrippen is Asphalt 6: Adrenaline een pareltje. Minstens zo belangrijk is de beschikbare verzameling racewagens: topmerken als Ferrari, Lamborghini, Audi en Ducati komen allemaal aan bod.

De verschillende locaties in Asphalt 6: Adrenaline voegen ook de nodige variatie toe, met parcours in onder andere L.A., Tokio en de Bahamas. Daarnaast speel je niet alleen de klassieke race, maar ook 'Elimination' of één-tegen-één. De moeilijkheidsgraad ligt in de meeste minigames helaas wat laag.

Door de fraaie graphics, coole wagens en pijlsnelle actie is Asphalt 6: Adrenaline een aanrader voor elke racefanaat met een mobieltje.

Meeste downloads Racespellen voor java

Asphalt 6: Adrenaline

Download

Asphalt 6: Adrenaline

Beoordelingen about Asphalt 6: Adrenaline

Promotie×