Asphalt 6: Adrenaline

Asphalt 6: Adrenaline voor iPhone

Snelheid en actie in spannende 3D-racegame voor iPhone

Asphalt 6: Adrenaline is een 3D racegame voor iPhone en iPad. Met tientallen prachtige wagens, schitterende locaties en online multiplayer-opties biedt het spel veel actie.Asphalt 5 was met goed recht een daverend succes en met Asphalt 6:...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Schitterende graphics
  • Fraaie wagens en parcours
  • Verschillende opties voor besturing

TEGEN

  • Driften moeilijk te stoppen

Essentieel
10

Asphalt 6: Adrenaline is een 3D racegame voor iPhone en iPad. Met tientallen prachtige wagens, schitterende locaties en online multiplayer-opties biedt het spel veel actie.

Asphalt 5 was met goed recht een daverend succes en met Asphalt 6: Adrenaline bouwt Gameloft verder op de succesformule. Het spel biedt namelijk niet alleen schitterende 3D-beelden, maar ook een fraaie verzameling wagens om mee te racen. Zo komen topmerken als Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Ducati aan bod.

De locaties helpen ook om van Asphalt 6: Adrenaline een gevarieerd racespel te maken, met parcours in onder andere L.A., Tokio en de Bahamas. Qua besturing heb je meerdere opties: zo stuur je met een wiel óf door je toestel te kantelen. In de auto-accelerate modus beweeg je automatisch, maar je kunt ook kiezen voor een gas- en rempedaal. Het 'driften' (dwars door de bocht gaan na 't remmen) gaat helaas vaak te lang door.

Door de fraaie graphics, coole wagens en pijlsnelle actie is Asphalt 6: Adrenaline een aanrader voor elke racefanaat met een iPhone of iPad.

Meeste downloads Sportspellen voor iphone

Asphalt 6: Adrenaline

Download

Asphalt 6: Adrenaline (iPhone) 1.3.7

Beoordelingen about Asphalt 6: Adrenaline

Promotie×